top of page

Over mij

PhotograVera

Aangezien er zoveel moois te fotograferen is, beperk ik mij niet tot een enkel onderwerp maar bied ik fotografie op meerdere vlakken, zowel privé als zakelijk. Een echte allrounder! Fotografie is mijn passie en wat ik ook voor mijn camera krijg, ik ga er altijd vol voor om een mooi plaatje af te leveren waar ikzelf en de klant blij mee zijn! Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en ga graag de uitdaging aan. Ik volg daarom regelmatig cursussen en workshops zodat ik mijzelf blijf ontwikkelen en steeds meer te bieden heb. 

Ik fotografeer graag op mooie buitenlocaties, heb de beschikking over een kleine studio aan huis en kan indien gewenst ook studiomateriaal meenemen naar een locatie naar keuze. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk vooral mijn portfolio om te zien wat ik te bieden heb!

Dit is de persoon achter PhotograVera: Vera Weber! Ik ben 34 jaar oud en allround fotografe. 

In 2015 kocht ik mijn eerste “echte” camera en na het volgen van diverse cursussen, 

experimenteren en vooral veel oefenen, maakte ik in 2019 de keus om mij op fotografie als beroep te gaan richten. Voornamelijk omdat ik hier echt mijn passie in kwijt kan, ik altijd blij word als ik met mijn camera in m’n handen sta en overenthousiast thuis kom na een fotoshoot! 

CA643158-973A-454A-B749-C62FD47183A1.JPG
bottom of page